Kinderwerk

Crèche

Iedere zondagmorgen vanaf 9:45 kunt u uw kind(eren) van 0-4 jaar naar de crèche brengen.  U kunt ook voor kiezen om uw kind(eren) eerst mee te nemen naar de dienst. En wanneer de oudere kinderen naar de zondagsschool gaan, uw kind(eren dan naar de creche te brengen.  In de crèche is een box, commode, bedje, en speelgoed aanwezig. Na de dienst kunt u uw kind(eren) weer ophalen.

Zondagsschool

Na het zingen van het kinderlied in de dienst, gaan de kinderen tussen 4- 12 jaar naar hun eigen ruimte. Aan de hand van het boek “Vertel het Maar” lezen we verhalen uit de bijbel, doen knutselwerkjes en/of spelletjes. In de loop van de tijd komt de gehele Bijbel aan de orde.
We beginnen met een kringgesprek waarin de kinderen kunnen vertellen wat hen bezig houdt. En bespreken we het thema van die ochtend. Ook bidden wij met de kinderen. Tijdens de pauze krijgen ze iets te drinken en wat lekkers. Na de dienst kunt u uw kinderen weer ophalen.

We werken met een vast team. Hierdoor kunnen we een band opbouwen met uw kind(eren). Als er bijzonderheden zijn met uw kind(eren), bijvoorbeeld uw kind heeft een beperking, volgt een bepaald dieet of gebruikt medicijnen dan zijn we daar graag van op de hoogte. Zodat we daar rekening mee kunnen houden. U kunt dit bespreken met de leiding. Bent u en/of uw kind(eren) nieuw dan kunt u kennismaken met de leiding voor de dienst of tijdens de dienst. Na de dienst wanneer u uw kind(eren) weer ophaalt dan is er ook vaak wel even tijd om met de leiding te spreken.