Iedere zondag samenkomst om 10.00 uur
Iedere dinsdag koffieochtend vanaf 10.00 uur

Okeyo’s in Rwanda (nieuwsbrief van de Okeyo familie nov 2023)

U bent hier: Home > Niet gecategoriseerd > Okeyo's in Rwanda (nieuwsbrief van de Okeyo familie nov 2023)

Hallo allemaal!

Hier is weer een update vanuit Rwanda. Met ons gaat het goed. We hebben een aantal drukke maanden achter de rug en willen proberen zoveel mogelijk met jullie te delen. Laten we met de zomervakantie beginnen. Onze zomervakanties zijn vaak erg druk, voornamelijk omdat we dan vaak een tienerkamp organiseren.

Dit jaar was het tienerkamp van True North met als thema “WHY?” Het kamp was bijzonder krachtig. Ze leerden dat je alles kunt najagen, maar als Jezus niet in het midden staat, is het allemaal leeg en heeft het geen toekomst. Veel jongeren werden geraakt en velen gaven hun leven aan Jezus! We hadden maar liefst 37 dopelingen en 47 tieners gaven hun leven aan Jezus. Naast het True North Camp hebben we ook iets dat “GARAGE” heet. Het is een platform waar jongeren hun talent tonen. We hebben onderwerpen waarover wordt gesproken die de jeugd op dit moment bezighouden en we delen het woord van God. Tijdens deze avonden hebben velen hun leven aan Jezus gegeven. Garage vindt elke eerste vrijdag van de maand plaats.

Deze maand lanceren we eindelijk de discipelschapstraining voor de jeugd, die voorafgaat aan de True North dienst. Het programma heet “Faith Forward.” David heeft dit curriculum samen met andere vrijwilligers samengesteld. Het richt zich op de behoeften die tieners tegenkomen in hun wandeling met God.

Lees hier onze hele nieuwsbrief